SAMSUN / İLKADIM - Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu

Nis

Okulumuz 6F Sınıfı Öğrencileri " Kibirli Sözcükler Kasabası" isimli kitabı okuyarak kitaptan esinlenerek kitap kapağı tasarımı yaptılar. Yapılan ürünler okusam projesi okul panosunda sergilendi.

Mrt

2023-2024 ÖĞRETİM YILI ÜLKE-İL VE OKUL GENELİ SINAV TAKVİMİ EKTEDİR.

ÜLKE GENELİ SINAV TAKVİMİ

6.SINIFLAR TÜRKÇE> 26 MART 2024

6.SINIFLAR MATEMATİK> 27 MART 2024

İL GENELİ SINAV TAKVİMİ

7.SINIFLAR MATEMATİK 2.DÖNEM 2.YAZILI > 28 MAYIS 2024

Mrt

Meslek Tanıtım Günleri-4/ Okulumuz Meslek Tanıtma Kulübü organizasyonuyla 29.02.2024 Perşembe Günü Diyetisyen/Beslenme ve Diyet Uzmanı Seda Nur TEKDEMİR ile 100 kişilik öğrenci grubumuz arasında bir söyleşi daha gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz birbirinden güzel sorularıyla “Diyetisyen” mesleğini tanıdı. Katılımı ve ilgileri için konuğumuz Dİyetisyen Seda Nur TEKDEMİR’e, tüm öğrencilerimize, söyleşinin amacına uygun gerçekleşmesi adına desteğini sunan Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerimiz Süleyman ESEN ve Giray AKKUŞ’a, salon düzenini sağlama konusunda destek olan Bilge Pehlivanoğlu, Özlemin GÜMÜŞ ŞAHİNBAŞ, Meral ALIÇ öğretmenlerimize, organizasyonu düzenleyen Meslek Tanıtma Kulübü öğrencileri ve danışman öğretmenleri Şükran KOCABEY TİRYAKİ’ye ve her etkinlikte bizi yalnız bırakmayan değerli Okul Müdürümüz Zeynel Kemal SAVAŞ’a teşekkür ederiz.

Şbt

OKUSAM PROJESİ KAPSAMINDA ŞUBAT AYINDA ÖĞRENCİLER "T OYUNU" İSİMLİ KİTABI OKUYUP İÇİNDE BEĞENDİKLERİ BÖLÜMLERİN RESİMLERİNİ YAPARAK KİTABI SINIFTA TANITTILAR. YAPILAN RESİMLER OKUSAM OKUL PANOSUNDA SERGİLENDİ.

Şbt

Okulumuza ait 2024 yılı e güvenlik bülteni yayınlandı.

Ock

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün OKUSAM Projesi kapsamında Ocak Ayı Kitap Tanıtım Etkinliği Kapsamında Öğrencilerimiz "DUVAR GAZETESİ" hazırladılar

Ock

Bakanlığımızın Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Ortaokullar İçin Hazırlanan Eylem Planı Doğrultusunda "Anahtar Kelimerle Hikaye Anlatma Yarışması" düzenlendi.

Ara

Meslek Tanıtma Kulübü koordinatörlüğünde On Dokuz Mayız Üniversitesi Avukatlarından Erkan TİRYAKİ 8. sınıf öğrencilerimize mesleği ile ilgi seminer düzenledi. Avukat Erkan TİRYAKİ Beye ve Meslek tanıtım Kulübü öğretmen ve öğrencilerine etkinlikleri için okulumuz adına teşekkür ederiz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü nedeniyle okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı bir dizi etkinlikle anma programı düzenlendi. Yaptıkları etkinliklerden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize armağan ettiği Cumhuriyetin 100. yılını büyük bir coşkuyla öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı etkinliklerle doyasıya kutladık. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutladığıöız bu anlamlı günde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bu vatan uğrunda şehit olan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Ekm

Bilişim ve İnternet Kulübü Öğrencileri Cumhuriyetimizin 100. yılına özel tinkercad programı ile bilgisayarlardan 3-D tasarımlar oluşturdular.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz "Cumhuritimizin 100.yılında 100 Ünite Kan Bağışı" kampanyasını başarı ile gerçekleştirdik.Etkinliğe katılan tüm bağışcılarımıza, öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz Serbest Kürsü etkinliğinde öğrencilerimiz Cumhuriyetimiz ile ilgili düşüncelerini arkadaşlarıyla paylaştılar.

Ekm

Okulumuz Öğretmeni Sayın Özlem ACAREL in koordinatörlüğünde ve Meslek Tanıtma Kulübü Danışman Öğretmenimizin Topluma Hizmet Çalışması Kapsamında Cumhuriyetimizin 100.Yılı Etkinlikleri Kapsamında Okulunuz Bahçesinde Fidan Dikme Etkinliği Gerçekleştirildi.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

BİRLİK BERABERLİK, BARIŞ VE HUZUR İÇİNDE NİCE ASIRLARA..CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN

*Değerli Velilerimiz*;

*25 Ekim 2023 Çarşamba günü  09.30-17.30 Saatleri arasında Cumhuriyetimizin 100.Yılı Etkinlikleri Kapsamında “100.Yılda 100 Ünite Kan Bağışı Etkinliğimiz” doğrultusunda okulumuz giriş katında Kızılay Organizasyonuyla Siz değerli velilerimize ve yakınlara yönelik Kan Bağışı etkinliği gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimize “Yardımseverlik” değerini ve Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle onlara “Birlik , Beraberlik , Vatan ve Millet Sevgisi “ duygularını kazandırmak amacıyla sizleri kan bağışı yapmaya davet ediyoruz.*

*Katılımlarınız için şimdiden teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyoruz.* *BİRLİK, BERABERLİK, BARIŞ VE HUZUR İÇİNDE NİCE ASIRLARA..CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN*