SAMSUN / İLKADIM - Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRETMEN-VELİ GÖRÜŞME SAATLERİ VE GÜNLERİNE AİT ÇİZELGE EKTE VERİLMİŞ OLUP VELİLERİMİZİN BU ÇİZELGEYE GÖRE OKULA GELEREK ÖĞRETMENLERİMİZLE GÖRÜŞME SAĞLAMALARI BU GÜN VE SAATLERİN DIŞINDA OKUL İDARESİ HARİCİNDE BAKANLIĞIMIZIN GENELGESİ DOĞRULTUSUNDA OKULDA BULUNMAMALARI VE SINIFLARA ÇIKMAMALARI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

Ekm

Kod Haftası (Code Week 7-22 Ekim 2023) kapsamında İlimizde 9-13 Ekim 2023 tarihlerinde her kademeye uygun farklı kodlama etkinlikleri planlanmıştır. İlgili Etkinliklerin yapımlarını içeren örnek uygulamalar kodlabafra.org internet sitelerinde sunulmuştur. Çalışmalara katılan okullarımızın Code Week https://codeweek.eu ortak kodumuzu - cw23-CdKcc kullanması yararlı olacaktır. Ekte yer alan CodeWeek giriş ve tanıtım sunusu ile ortak etkinliğe katılabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımız üzerinden CodeWeek (kod haftası) etkinlikleri yapılırken görsel veya video göndermeniz durumunda sosyal medya platformlarımız üzerinden paylaşım yapılacaktır. Bu nedenle @mebyegitek ,@ebasamsun, @kodlabafra #CumhuriyetimizinYüzünüYılı, #CodeWeekTurkiye adreslerinin de etiketlenmesi yararlı olacaktır.