SAMSUN / İLKADIM - Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu

Kodlama Haftası Etkinlikleri

Kod Haftası (Code Week 7-22 Ekim 2023) kapsamında İlimizde 9-13 Ekim 2023 tarihlerinde her kademeye uygun farklı kodlama etkinlikleri planlanmıştır. İlgili Etkinliklerin yapımlarını içeren örnek uygulamalar kodlabafra.org internet sitelerinde sunulmuştur. Çalışmalara katılan okullarımızın Code Week https://codeweek.eu ortak kodumuzu - cw23-CdKcc kullanması yararlı olacaktır. Ekte yer alan CodeWeek giriş ve tanıtım sunusu ile ortak etkinliğe katılabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımız üzerinden CodeWeek (kod haftası) etkinlikleri yapılırken görsel veya video göndermeniz durumunda sosyal medya platformlarımız üzerinden paylaşım yapılacaktır. Bu nedenle @mebyegitek ,@ebasamsun, @kodlabafra #CumhuriyetimizinYüzünüYılı, #CodeWeekTurkiye adreslerinin de etiketlenmesi yararlı olacaktır.

05-10-2023

Yayın: 05.10.2023 - Güncelleme: 05.10.2023 10:33 - Görüntülenme: 101