SAMSUN / İLKADIM - Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu

Etiket Sonuçları: PROJE

Nis

Okulumuz 6F Sınıfı Öğrencileri " Kibirli Sözcükler Kasabası" isimli kitabı okuyarak kitaptan esinlenerek kitap kapağı tasarımı yaptılar. Yapılan ürünler okusam projesi okul panosunda sergilendi.

Şbt

OKUSAM PROJESİ KAPSAMINDA ŞUBAT AYINDA ÖĞRENCİLER "T OYUNU" İSİMLİ KİTABI OKUYUP İÇİNDE BEĞENDİKLERİ BÖLÜMLERİN RESİMLERİNİ YAPARAK KİTABI SINIFTA TANITTILAR. YAPILAN RESİMLER OKUSAM OKUL PANOSUNDA SERGİLENDİ.

Ock

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün OKUSAM Projesi kapsamında Ocak Ayı Kitap Tanıtım Etkinliği Kapsamında Öğrencilerimiz "DUVAR GAZETESİ" hazırladılar

Ock

Bakanlığımızın Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Ortaokullar İçin Hazırlanan Eylem Planı Doğrultusunda "Anahtar Kelimerle Hikaye Anlatma Yarışması" düzenlendi.